"While working on the Hyperloop software, I get to apply a lot of the things I’ve learned from courses." – Matthijs Wolting

Dertig studenten van TU Delft hebben zondag in Californië het totaal klassement van de prestigieuze ‘SpaceX Hyperloop Pod Competition’ georganiseerd door de beroemde ondernemer Elon Musk (oprichter van onder andere PayPal, Tesla en SpaceX). Ruim anderhalf jaar geleden begon Tim Houter (student werktuigbouwkunde) met een paar andere TU-studenten aan het project, waarmee er nu 28 teams uit.

Final Run SpaceX Hyperloop Pod Competition 2019 | Delft HyperloopNieuw beton repareert zichzelf (video) – Een nieuw soort beton is in staat zichzelf te herstellen. Het Self-healing concrete van de spin-off van de TU Delft Green-Basilisk en Corbion helpt hiermee de kosten en hinden van betonschade terug te.

Het avontuur begon in het lab van TU Delft, waar in 2006 een Europees onderzoek naar zelfhelende materialen van start ging.

Studenten van de TU Delft hebben dinsdag een nieuwe versie van hun Hyperloop-capsule gepresenteerd: de Atlas 01. Met de Atlas 01 hoopt het team van 37 studenten van de TU Delft een.

Het idee van de Hoekse Lijn Metro is afkomstig uit de koker van TU Delft-alumnus Lars Lutje Schipholt. Hij leverde in 1993.

A winning team This course has been designed by the Delft Hyperloop dream team, winners of the SpaceX Hyperloop Pod Competition in 2017. This award-winning team consists of TU Delft students – who won the Excellence in the Open Education Awards in 2019 –, international experts and partner companies who will also share their expertise.

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

Dat blijkt uit een schriftelijk antwoord van Van Veldhoven op Kamervragen naar aanleiding van berichtgeving in Delta, het.

Fantaseren Engels

Ad van Wijk, professor Future Energy Systems aan de TU Delft, geeft op dinsdag 21 januari een gratis openbaar gastcollege.

Npo Start Plus Abonnement

“Ja, het drieluik van de samenwerking met het Erasmus MC en de TU Delft. Allereerst samenwerking op het gebied van gezondheid.

22-1-2016  · It’s happening right now, right here. The future of human transportation has arrived! Watch the revealing of our design, the Hyperloop future.

In tegenstelling tot eerdere berichten, raadt de TU Delft iedereen wel degelijk af om naar China te reizen. Aan de Delftse.

Elizabeth Tulloch

Hyperloop TU Delft De hyperloop is een idee voor een toekomstig transportsysteem van de Amerikaanse ondernemer Elon Musk. Het is bedacht als supersnel transportsysteem in een luchtdrukbuis, en min of meer vergelijkbaar met het buizensysteem dat bijvoorbeeld bij banken in gebruik is voor transport van kokers met informatie. Delft Hyper.

Goeie Morgen

‘Hier had toch onze premier Balkenende bij moeten staan’, zei hij in de Volkskrant. Aan de TU Delft was onder zijn leiding.

This course has been designed by the Delft Hyperloop Dream Team, winners of the SpaceX Hyperloop Pod Competition in 2017 and runners up in 2018. This award-winning team consists of TU Delft students, international experts and partner companies who will also share their expertise.

Maar misschien is dat juist wel de kracht van dit project. Elon Musk organiseerde ooit een hyperloopwedstrijd die gewonnen.

Alain Clark Father And Friend

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

“Ja, het drieluik van de samenwerking met het Erasmus MC en de TU Delft. Allereerst samenwerking op het gebied van gezondheid.

De TU Delft is 178 jaar geworden en viert dat ook met Delftse basisscholieren. Op 29 januari geven professoren van de TU.

Delft Hyperloop II By Maaike Hakker | 26 oktober 2017. A brand-new Delft Hyperloop team has come together: since September, 37 students from the TU Delft are working on the design and production of the Delft Hyperloop II. With this vehicle, the team will participate in.

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

Eén dag in de week nu, dus ik heb nog geen grote rol: ik werk aan metingen en doe theoretisch onderzoek. Intussen voltooi ik.

De TU Delft raadt studenten en medewerkers af om naar China te reizen in verband met de uitbraak van het coronavirus. Aan de.

“Het is een mooie uitdaging om mee te bouwen aan een compleet nieuw ecosysteem” – “Onze afdeling Quantum Technology heeft als taak om kwantumtechnologie naar een bruikbaar niveau te tillen. Daarvoor doen we.

1 jaar, 3 maanden geleden Gadgets TU Delft mag hyperloop in tunnel onder station gaan testen In een van de nog ongebruikte spoorbuizen van het Centraal Station van Delft werken studenten van de TU.

Het team won op 17 januari de zeilrace van twaalf strijdende studententeams van Technische Universiteit Delft (TU Delft) en.

Brijn, de zoute stroom die overblijft na waterzuiveringsprocessen, vormt een beperking voor circulaire waterprojecten. Een.

De minor Built Digital, ontwikkeld door specialisten van de Hanzehogeschool Groningen, de TU Delft en het Alfa-college, zal.

In combinatie met kortere laadtijden moet dat de drempel om over te stappen op elektrisch rijden flink verlagen, denkt Marnix.